Hyvän välitystavan lähettiläs on kunniatehtävä alan tunnustetuille ammattilaisille. Tehtävään liittyy Hyvän välitystavan esille tuominen mm. arjen kohtaamisissa ja sosiaalisessa mediassa sekä puhuminen alan opiskelijoille eri tilaisuuksissa.

Vuoden 2020-2021 lähettiläitä voit seurata somessa tunnisteella #hyvävälitystapa

“Jokainen toimeksianto on luottamustehtävä, jossa välittäjän vastuuta ja toimintatapoja mitataan jatkuvasti. Vaikka teemme asuntokauppaa päivittäin, meidän tulee muistaa, että asiakkaille se on joka kerta ainutlaatuinen kokemus. Haluan kampanjan aikana kiinnittää huomiota siihen mitä välittäjän työhön kuuluu, ja miten palvelemme niin asunnon myyjiä kuin ostajia parhaalla mahdollisella tavalla. Tässä työssä oppii koko ajan uutta ja onkin tärkeää kouluttautua jatkuvasti ja tietää mitä asuntomarkkinoilla tapahtuu.”

Sofia Ruokanen
Huoneistokeskus . Hyvän välitystavan lähettiläs 2020-2021

Sofia Instagramissa @ruokanensofia
Sofia Facebookissa Sofia Ruokanen Myyntineuvottelija

”Kodinvaihto on merkittävä oikeustoimi, jonka vuoksi ammattitaitoisen ja osaavan kiinteistönvälittäjän valintaan kannattaa ehdottomasti panostaa. Hyvä Välitystapa ja sen noudattaminen toimii kulmakivenä välittäjän päivittäisessä työssä ja työ pitääkin sisällään myynnin ja markkinoinnin osaamisen lisäksi runsaasti myös juridisen puolen osaamista. Työ pitää sisällään runsaasti vastuuta, onhan kyseessä suurimmalle osalle elämän yksi suurimmista hankinnoista.”

Linda Leino
Sp-Koti Rauma – Hyvän välitystavan lähettiläs
2020-2021

Linda Instagramissa @lileschal
Linda Facebookissa Kiinteistönvälittäjä Linda Leino LKV

Hyvän välitystavan lähettiläät 2019-2020

Nanne Kaarre

RE/MAX Noste

Johanna Boucht

Boucht & Ekman LKV

Laura Kauppinen

Huoneistokeskus

Pasi Sarnikari

Asuntokompassi Oy

Anna Iskala

Kiinteistömaailma Oy

Niklas Lyhykäinen

RE/MAX Koteja

Anna-Maija Kuosmanen

SP-Koti Urbaanit

Miro Turunen

Huoneistokeskus