Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto järjestää säännöllisesti tapahtumia ja koulutuksia kiinteistönvälitysalaan liittyvistä keskeisistä aiheista. Tällä sivulla näet tulevat tapahtumat ja löydät tietoa myös aiemmin järjestetyistä tapahtumista.

Hyvän välitystavan päivä 2024

Kiinteistönvälitysalan ykköstapahtuma, Hyvän välitystavan päivä, tulee jälleen ti 1.10.2024! Ilmoittautuminen on nyt auki ja ohjelmatiedot julkaistu täällä. Tapahtumapaikkana on Original Sokos Hotel Tripla Pasilassa, ja juontajana toimii timanttinen Jussi-Pekka Rantanen.

Hyödynnä nyt selvästi normaalihintaa edullisempi early bird -hinta ja ilmoittaudu tapahtumaan mukaan tästä.

Seuraa myös sosiaalisen median kanaviamme Facebook, Instagram, LinkedIn ja X.

Tutustu myös kiinteistönvälitysalan koulutuksiin ja ammattitutkintoihin täällä.

Menneet tapahtumat

Hyvän välitystavan päivän 2023

Hyvän välitystavan päivä järjestettiin 12.9.2023 Original Sokos Hotel Triplassa. Tapahtuman pääpainopiste oli Hyvän välitystavan ja Hyvän vuokravälitystavan ohjeiden uusien päivitysten läpikäynnissä KVKL lakivaliokunnan huippuasiantuntijoiden johdolla.

Hyvän välitystavan päivä 12.10.2022

Liiton vuosittainen päätapahtuma järjestettiin 12. lokakuuta Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa Vantaalla. Tapahtuman pääpainopisteenä oli Hyvän välitystavan ohjeiden uusien päivitysten läpikäynti lakivaliokunnan asiantuntijoiden johdolla. Juontajana toimi Ylen uutisjuontajana suomalaisille tutuksi tullut Jussi-Pekka Rantanen.

Digiday 7.6.2022

Digiday-tapahtuma Helsingissä 2022

Digiday-tapahtumassa oli tänä vuonna teemana datan rakentama kaupunki.
Katso tapahtuman koosteartikkeli ja tallenteet täältä.

Hyvän välitystavan päivä 1.10.2021

Hyvän välitystavan päivä on kattava koulutuspaketti kiinteistönvälitysalan ammattilaisille. Kiinteistönvälittäjän tärkein tapahtuma järjestettiin 1.10.2021 verkossa ympäri Suomen.

Digipäivä 8.6.2021