Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto järjestää säännöllisesti tapahtumia ja koulutuksia kiinteistönvälitysalaan liittyvistä keskeisistä aiheista. Tällä sivulla näet tulevat tapahtumat ja löydät myös aiemmin järjestettyjen tapahtumien tallenteet.

Tutustu myös kiinteistönvälitysalan koulutuksiin ja ammattitutkintoihin täällä.

Tulevat tapahtumat

Ilmoitamme tulevista tapahtumista kotisivuillamme – seuraa myös sosiaalisen median kanaviamme Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Hyvän välitystavan päivä 12.10.2022

Liiton vuosittainen päätapahtuma järjestetään tänä vuonna keskiviikkona 12. lokakuuta Scandic Helsinki Aviacongress -hotellin kokoustiloissa Vantaalla.

Tapahtuman pääpainopiste on Hyvän välitystavan ohjeiden uusien päivitysten läpikäynnissä. Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton lakivaliokunnan asiantuntijat käyvät läpi päivityksiä, ja osallistujien kysymyksille on varattu hyvin aikaa. Juontajana toimii Ylen uutisjuontajana suomalaisille tutuksi tullut Jussi-Pekka Rantanen.

Käy katsomassa päivän ohjelma ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Menneet tapahtumat

Digiday 7.6.2022

Digiday-tapahtumassa oli tänä vuonna teemana datan rakentama kaupunki.
Katso tapahtuman koosteartikkeli ja tallenteet täältä.

Hyvän välitystavan päivä 1.10.2021

Hyvän välitystavan päivä on kattava koulutuspaketti kiinteistönvälitysalan ammattilaisille. Kiinteistönvälittäjän tärkein tapahtuma järjestettiin tänä vuonna perjantaina 1.10.2021 verkossa ympäri Suomen.

Tapahtuman tallenteen voi hankkia myös jälkikäteen, mikäli ei ehtinyt ilmoittautua Hyvän välitystavan päivään ennakkoon. 

Digipäivä 8.6.2021

Koulutus- ja tapahtumakalenteri