Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto järjestää säännöllisesti tapahtumia ja koulutuksia kiinteistönvälitysalaan liittyvistä keskeisistä aiheista. Tällä sivulla näet tulevat tapahtumat ja löydät myös aiemmin järjestettyjen tapahtumien tallenteet.

Tutustu myös kiinteistönvälitysalan koulutuksiin ja ammattitutkintoihin täällä.

Tulevat tapahtumat

Ilmoitamme tulevista tapahtumista kotisivuillamme – seuraa myös sosiaalisen median kanaviamme Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Menneet tapahtumat

Hyvän välitystavan päivä 12.10.2022

Liiton vuosittainen päätapahtuma järjestettiin 12. lokakuuta Scandic Helsinki Aviacongress -hotellissa Vantaalla. Tapahtuman pääpainopisteenä oli Hyvän välitystavan ohjeiden uusien päivitysten läpikäynti lakivaliokunnan asiantuntijoiden johdolla. Juontajana toimi Ylen uutisjuontajana suomalaisille tutuksi tullut Jussi-Pekka Rantanen.

Tarkemmat tiedot päivän ohjelmasta ja tallenteen tilauksesta löydät täältä.

Digiday 7.6.2022

Digiday-tapahtuma Helsingissä 2022

Digiday-tapahtumassa oli tänä vuonna teemana datan rakentama kaupunki.
Katso tapahtuman koosteartikkeli ja tallenteet täältä.

Hyvän välitystavan päivä 1.10.2021

Hyvän välitystavan päivä on kattava koulutuspaketti kiinteistönvälitysalan ammattilaisille. Kiinteistönvälittäjän tärkein tapahtuma järjestettiin tänä vuonna perjantaina 1.10.2021 verkossa ympäri Suomen.

Tapahtuman tallenteen voi hankkia myös jälkikäteen, mikäli ei ehtinyt ilmoittautua Hyvän välitystavan päivään ennakkoon. 

Digipäivä 8.6.2021

Koulutus- ja tapahtumakalenteri