Jenni Kilgast
Kiinteistönvälittäjä LKV, KED, YTM, sisustussuunnittelija, partner

”Toimin Bo LKV:n Ullanlinnan toimistossa ja toimialueeni käsittää koko pääkaupunkiseudun, painottuen kuitenkin Helsingin, Espoon ja Kauniaisten alueille. Aikaisempi markkinoinnin ja mainonnan pitkä työkokemukseni näkyy välittäjäntyössäni muun muassa digitaalisuuden hyödyntämisessä sekä vahvoissa projektinhallintataidoissa”, Kilgast esittäytyy.

Kilgast on saanut useana vuotena Bo Best -tunnustuksen sekä toimistonsa Laatu-palkinnon, jotka myönnetään poikkeuksellisen upeaa työtä myynnissä ja markkinoinnissa sekä asiakaspalvelussa tehneille Bo:n huippuvälittäjille.
”Hyvän välitystavan lähettiläs on tärkeässä luottamustehtävässä, sillä Hyvän välitystavan ohjeen noudattaminen takaa hyvän ja turvallisen asuntokaupan kaikille sen osapuolille. Lähettilyyden tavoitteena on edistää kiinteistönvälitysalan korkeaa osaamista ja Hyvän välitystavan ohjeistuksen tunnettuutta asuntomarkkinoilla erityisesti kuluttajien keskuudessa,” toimitusjohtaja Tuomas Viljamaa Kiinteistönvälitysalan Keskusliitosta korostaa.

”Olen tehnyt välittäjän työtä nyt täydellä sydämellä ja palolla vuodesta 2017. Työssäni parasta ovat erilaiset asiakaskohtaamiset sekä tietysti tyytyväiset asiakkaat”, Kilgast kertoo.

Lähettiläät edistävät kiinteistönvälitysalan kehittymistä ja mainetta

Hyvän välitystavan lähettiläät valitsee KVKL:n hallitus vuosittain. Valintaperusteina ovat kiinteistönvälittäjän intohimo ja omistautuminen alalle. Lähettiläiltä kysytään innostusta välitystyön kehittämiseen, asiakaslähtöisyyttä sekä halua tehdä alan yhteisiä pelisääntöjä tunnetuksi välitystoiminnan luotettavuuden parantamiseksi. Lähettiläät tuovat Hyvän välitystavan ohjetta esille muun muassa arjen kohtaamisissa asiakkaiden ja kollegoiden kanssa.

Uusi rooli lähettiläänä innostaa Jenniä:
”Palan jatkuvasti halusta kehittää itseäni alan vaatimusten, lainsäädännön ja uudistusten mukaisesti, joten olen enemmän kuin innolla mukana Hyvän välitystavan lähettilään roolissa. On suuri kunnia edustaa Bo LKV:tä tässä luottamustehtävässä ja olla mukana alan kehityksessä.”

Hektisen ja vaativan työn vastapainona Jennillä ovat ajanvietto perheen sekä ystävien kanssa, pitkät koiralenkit sekä barre-liikuntaharrastus.

Paljon onnea Jennille uuden luottamustehtävän johdosta!

Lähettiläät kertovat myös somessa aktiivisesti työstään. Heitä kannattaa seurata hashtageilla #hyvävälitystapa ja #hyvänvälitystavanlähettiläs.