Hyvän välitystavan lähettiläs on kunniatehtävä alan tunnustetuille ammattilaisille. Tehtävään liittyy Hyvän välitystavan esille tuominen mm. arjen kohtaamisissa ja sosiaalisessa mediassa sekä Hyvän välitystavan mukaisesta asiakastyöstä kertominen eri tilaisuuksissa ja kanavissa niin kuluttajille kuin opiskelijoillekin.

Vuoden 2023 Hyvän välitystavan lähettiläitämme ovat Miia Karppinen, (RE/MAX Noste, Lahti), Merja Kausto (SKVL ja Kotijoukkue, Mikkeli), Pia Ketoja (OP Koti, Tampere), Emilia Nikkilä (Kiinteistömaailma, Kangasala) ja Joni Tapio (Sp-Koti, Turku). Kannattaa ottaa heidän sometilinsä seurantaan, samoin seuraa hashtagia #hyvävälitystapa.

Lähettiläät ovat luottamustehtävässä kertomassa välittäjäammattilaisten työstä. Tavoitteena on edistää kiinteistönvälitysalan korkeaa osaamista ja Hyvän välitystavan ohjeistuksen tunnettuutta asuntomarkkinoilla ja eri sidosryhmien keskuudessa.

Hyvän välitystavan lähettiläät valitsee Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto ry:n hallitus. Valintaperusteina olivat lähettiläiden intohimo ja omistautuminen alalle. Lähettiläiltä kysytään innostusta välitystyön kehittämiseen, asiakaslähtöisyyttä sekä halua tehdä alan yhteisiä pelisääntöjä tunnetuksi välitystoiminnan luotettavuuden parantamiseksi.

Aiempien vuosien lähettiläämme

Lähettiläät 20212022

Vuoden 2021 lähettiläät (vasemmalta oikealle): Risto Volanen (Volanen Oy), Jani Åkers (Huoneistokeskus), Noora Melavirta (Kiinteistömaailma), Hanna Daw (Sp-Koti), Nina Aitola (RE/MAX). Mukana myös Annukka Mickelsson (Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto). Ryhmäkuvasta puuttuu Saija Miettinen (OP-Koti).
Hyvän välitystavan lähettiläät omin sanoin:

Nina Aitola

Hanna Daw

Noora Melavirta

Saija Miettinen

Risto Volanen

Jani Åkers

Lähettiläiden kapulanvaihto Hyvän välitystavan päivässä 1.10.2021. Lue lisää tapahtumasta täällä.

Hyvän välitystavan lähettiläät 2020-2021

Sofia Ruokanen, Huoneistokeskus
Linda Leino, Sp-Koti Rauma

Hyvän välitystavan lähettiläät 2019-2020

Nanne Kaarre, RE/MAX Noste
Johanna Boucht, Boucht & Ekman LKV
Laura Kauppinen, Huoneistokeskus
Pasi Sarnikari, Asuntokompassi Oy
Anna Iskala, Kiinteistömaailma Oy
Niklas Lyhykäinen, RE/MAX Koteja
Anna-Maija Kuosmanen, SP-Koti Urbaanit
Miro Turunen, Huoneistokeskus