Nina Aitola on toiminut kiinteistönvälittäjänä puolitoista vuotta. Työskenneltyään pitkään terveydenhuoltoalalla eri tehtävissä, hän alkoi pohtia työurallaan muita vaihtoehtoja.

”Olen aina myynyt jotakin, olen yrittäjä- ja myyntihenkinen persoona ja viihdyn hyvin työskennellessäni erilaisten ihmisten kanssa. Vanha ystäväni, joka työskentelee kiinteistönvälittäjänä, soitti minulle alkuvuodesta 2020 muissa asioissa ja käytin tilaisuutta hyväksi kysyäkseni hänen työstään. Seuraavalla viikolla kävin haastattelussa ja tein sopimuksen RE/MAXin kanssa”, Nina kertoo.

Hän on tyytyväinen päätöksestään siirtyä kiinteistönvälitysalalle. ”Nautin työstäni valtavasti ja voin myös kokonaisuudessa paljon paremmin”, hän summaa. Uudessa työssään Ninaa innostaa eniten uusien ihmisten tapaaminen ja työ asuntojen parissa. Kaikki työpäivät ovat erilaisia ja mikä tärkeintä, hän saa itse suunnitella työpäivät sellaisiksi kuin hänelle sopii.  

Aloitettuaan kiinteistönvälittäjän Nina alkoi ensimmäiseen tiedonjanoonsa opiskella Hyvää välitystapaa. Hänen mielestään Hyvä välitystapa on tärkeä, sillä se on kaikkien kiinteistönvälittäjien yhteinen ohjenuora, ja kun kaikki toimivat sen mukaan, nousee myös arvostus kiinteistönvälitysalaa kohtaan.

Hyvän välitystavan lähettilään kaudellaan Nina toivoo saavansa viedä Hyvää välitystapaa eteenpäin entistä paremmin: ”On tärkeää, että myös asiakkaamme kuulevat siitä. Haluan tuoda esiin alan hyviä puolia ja sitä, miksi asunto kannattaa antaa ammattilaisen myytäväksi”.

Nina Aitola
RE/MAX Helmi
Hyvän välitystavan lähettiläs 2021–2022

Nina Facebookissa: Nina Aitola
Nina Instagramissa: @ninaaitola
Nina LindkedInissä: Nina Aitola

Vuoden 2021–2022 lähettiläitä voit seurata somessa tunnisteella #hyvävälitystapa