Noora Melavirralla on kahdeksan vuoden kokemus kiinteistönvälittäjänä. Hän on alun perin koulutukseltaan fysioterapeutti, jota ammattia aiemmin myös harjoitti, mutta mietti alan vaihdosta.

”Vuonna 2013 jäin vuodeksi virkavapaalle ja lähdin kokeilemaan, olisiko minusta kiinteistönvälittäjän työhön. Sille tielle olen jäänyt, ja tämä on työ, jota rakastan tehdä”, Noora kertoo.

Nooraa innostaa kiinteistönvälittäjän työssään erilaiset asunnot, asiakkaan palveleminen parhaalla mahdollisella tavalla ja tyytyväiset asiakkaat. Hyvää välitystapaa hän pitää tärkeänä: ”Jokaisen välittäjän tulisi lukea Hyvän välitystavan ohje säännöllisesti läpi ja tarkistaa sieltä mieltä askarruttavat asiat. Ammattikunnan ammattitaito on hyvin kirjavaa ja hyvä välitystapa ei aina valitettavasti joka puolella toteudu”.

Hyvän välitystavan lähettiläänä Noora odottaa, että pääsee kaudellaan tuomaan asiaa aktiivisesti esille myös sosiaalisessa mediassa. Hän haluaa kertoa välitystyöstä positiivisesti ja nostaa esiin sen, kuinka vaativia kiinteistönvälitysala ja välittäjän työ loppujen lopuksi ovat, kun kaiken haluaa tehdä oikein.

Noora Melavirta,
Kiinteistömaailma (Alppila-Vallila & Lauttasaari)
Hyvän välitystavan lähettiläs 2021–2022

Noora Facebookissa: Noora Melavirta LKV – Kiinteistömaailma
Noora Instagramissa: @nooramelavirtalkv
Noora LindkedInissä: Noora Melavirta

Vuoden 2021–2022 lähettiläitä voit seurata somessa tunnisteella #hyvävälitystapa