Olemme panostaneet paljon käyttäjäystävällisyyteen, ja toivomme että kirjautuminen on jatkossa yhtä helppoa kuin ennenkin, samalla kun tietoturva paranee.

Hintaseurantapalveluun tallennettu henkilökohtainen sähköpostiosoitteesi säilyy tunnisteenasi. Kun haluat kirjautua KVKL Hintaseurantapalveluun kirjautumismuutoksen jälkeen, kirjoita sähköpostiosoitteesi tyhjään kenttään ja valitse Pyydä sisäänkirjautumislinkki. Saat ilmoituksen, että kirjautumislinkki on lähetetty.

Saat sähköpostiisi kertakäyttöisen linkin, jota klikkaamalla kirjaudut automaattisesti sisään. Näin helppoa se on!

Jos sähköpostia ei tule, tarkista, että viesti ei ole mennyt roskapostiin. Merkitse sähköpostiohjelmassasi kiinteistonvalitysala.fi luotetuksi, esimerkiksi Ei roskapostia -merkinnällä, niin varmistat että kirjautumislinkit tulevat perille.

Jos et voi klikata kirjautumislinkkiä, esimerkiksi mikäli kirjautumisviesti saapuu puhelimeen, mutta haluatkin avata KVKL Hintaseurantapalvelun tablettiin, valitse silloin tabletilla Kirjaudu sisään tunnuskoodilla ja syötä sähköpostista löytyvä koodi. Valitse sitten Kirjaudu sisälle.

Huomioi että linkit ja tunnuskoodit ovat voimassa enintään 30 minuuttia ja vain uusin linkki tai koodi on kelvollinen. Mikäli käyttämäsi laitteet ovat henkilökohtaisia ja suojattu toisella kirjautumismenetelmällä, esimerkiksi sormenjälkitunnistuksella tai PIN-koodilla, voit pysyä sisäänkirjautuneena enintään viidessä laitteessa samanaikaisesti valitsemalla Pidä minut sisäänkirjautuneena tällä laitteella.

Jatkossa lisäämme muita kirjautumismenetelmiä, esimerkiksi Microsoft-kirjautumisen. Retta SSO -kirjautuminen säilyy ennallaan.

Huomioi että vanha salasanalla kirjautuminen on edelleen mahdollista, mutta poistuu pian, joten varmista että sähköpostisi on KVKL Hintaseurantapalvelussa oikein ja käytössä on työsähköpostiosoitteesi. Tarvittaessa ota yhteys yrityksesi pääkäyttäjään.