Valikko näkyy haun suorittamisen jälkeen ja mahdollistaa useimpien kohdekenttien esittämisen hakutulosluettelossa arvioinnin tueksi. Uusien valinnaisten kenttien avulla voit esimerkiksi jäsentää hakutulosluetteloa lämmitysjärjestelmän tai energiatodistuksen mukaan tai lähes minkä tahansa asunnon, kiinteistön tai toimeksiannon avaintiedon mukaisesti.

Uudehkon kerrostaloasunnon arviointia varten voit tuoda tulosluetteloon esimerkiksi valinnaisen tonttiosuuden tiedot. Vanhemman taloyhtiön asunnosta voi hakea menneet ja tulevat remontit nähtäväksi. Sijoituskohteita voit tutkia sen mukaan, onko kohteessa ollut vuokralaisia kaupan hetkellä.

Jos tuloslistauksessa on liikaa sarakkeita, voit myös palauttaa oletussarakkeet tai jättää turhat tiedot pois säästääksesi tilaa ruudulla. Esimerkiksi postinumero tai kunta on usein joka rivillä samana toistuva tieto, jolloin ne voi jättää pois ja tuoda niiden tilalle muun muassa kaupunginosan.

Lähes kaikki kohteen tiedot, kuten remonttitiedot, siirtyvät lisäksi Excel-tiedostoon jatkojalostamista varten. Uudet tiedot voi myös tulostaa, jolloin sarakkeiden määrää kannattaa vähentää tärkeimmän tiedon mahtumiseksi paperille.

KVKL Hintaseurantapalvelua kehitetään jatkuvasti, ja kiitämme kaikesta palautteestanne, mitä saamme kehitystyön tueksi.

Lisätietoja:

Ian Nordman

Kehitysjohtaja

ian.nordman@kiinteistonvalitysala.fi