Loka–marraskuussa olemme äänittäneet uusia jaksoja suosittuun Hyvän välitystavan podcast -sarjaamme. Nauhoitukset jatkuvat vielä joulukuussa. Juontajana toimii toimitusjohtajamme Tuomas Viljamaa, ja teknisestä tuotannosta vastaa Suomen Podcastmedia. Kyseessä on jo kolmas tuotantokausi podcast-sarjaan, jonka aloitimme tammikuussa 2021.

”Luvassa on kuunneltavaa, jossa pääsee todella syvälle moniin erilaisiin välittäjän arkea kosketteleviin aiheisiin. Tarjolla on niin hyödyllistä täsmäinfoa arjen käytännön työhön kuin taustoittavaa tarinaa ja pohdiskelua parhailta asiantuntijoilta Suomessa”, kuvaa viestintästrategi Anna Haikarainen Kiinteistönvälitysalan Keskusliitosta.

Ensimmäiseksi julkaisemme torstaina 30.11. jakson Hyvästä vuokravälitystavasta, jossa vieraana on Timo Metsola Vuokraturvasta. Pääset uppoutumaan perin pohjin, mitä hyvä vuokravälitystapa pitää sisällään ja mitkä ovat tärppejä, joihin välittäjien kannattaa nyt kiinnittää erityistä huomiota.

Seuraavan, 7.12. julkaistavan jakson aiheena on huoneistotietojärjestelmä, miten se sähköistää osakekirjat ja milloin. Keskustelijoina Tuomaksen kanssa ovat Maanmittauslaitoksen johtava asiantuntija Pauliina Heikkilä ja Kiinteistömaailman lakiasiainjohtaja, KVKL:n lakivaliokunnan jäsen Sanna Suni.

14.12. julkaistavassa jaksossa pureudutaan siihen, mitä tarkoitetaan lunastusoikeudella asuntokaupassa ja miten yleisiä lunastuslausekkeet ovat. Asiantuntijoina ovat Helsingin Ammatti-Isännöitsijät HAI ry:n puheenjohtaja, isännöintitoimisto Awiston yrittäjä ja isännöitsijä Aleksi Puisto ja SP-Kodin lakiasiainpäällikkö, KVKL:n lakivaliokunnan jäsen Sari Kantele.

Tammi–helmikuussa on tulossa jaksot mm. somemarkkinoinnista, huoneenvuokralain muutostarpeista sekä Hyvän välitystavan lähettiläistä. Vinkki: kannattaa myös muistaa aiemmat Hyvän välitystavan podcast -jaksot, joissa aiheina ovat mm. kuolinpesä, hyvin hoidettu taloyhtiö ja virheet asunto- sekä kiinteistökaupassa.

Pysy kuulolla somekanavillamme, niin tiedät, milloin hypätä ääniaalloille!

Lisätietoja:

Anna Haikarainen

Viestintästrategi
anna.haikarainen@kiinteistonvalitysala.fi
p. 040 7171 032