Asuntokaupan volyymi on kasvanut viime vuoden kesäkuuhun verrattuna Espoossa 7 % ja Helsingissä 5,7 %. Kauppamäärät kasvoivat myös Kuopiossa, Tampereella, Vaasassa ja Vantaalla.

Kesän tullen omakotitalojen kauppa on nopeutunut sekä pääkaupunkiseudulla että erityisesti muualla Suomessa. Vanhan omakotitalon keskimääräinen myyntiaika laski kesäkuussa pääkaupunkiseudulla neljä päivää toukokuuhun nähden, ollen nyt 103 päivää ja muualla Suomessa keskimääräinen myyntiaika laski 14 päivää sen ollessa nyt 114 päivää. Kerrostaloasuntojen myyntiajat pysyivät varsin samoina kuin toukokuussa. Vanhan kerrostaloasunnon keskimääräinen myyntiaika oli pääkaupunkiseudulla 61 päivää ja muualla Suomessa 87 päivää.

Pääkaupunkiseudulla vanhojen asuntojen keskineliöhinnat nousivat 2,5 % vuodessa, muualla Suomessa 1,2 %. Pääkaupunkiseudulla vanhan asunnon keskineliöhinta kesäkuussa oli 4784 euroa ja muualla Suomessa 2443 euroa.

Pääkaupunkiseudulla käytetyn kerrostaloasunnon keskimääräinen neliöhinta oli kesäkuussa 4784 euroa, kun se muissa Suomen 10 suurimmassa asuntokaupungissa oli 2444 euroa. Tampereella vanhan kerrostaloasunnon keskimääräinen neliöhinta oli kesäkuussa tasan 3000 euroa, Turussa 2696 euroa ja Oulussa 2194 euroa.