Pasi Aalto on Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton hallituksen puheenjohtaja vuoden 2023 kauden.

Pasi Aalto on toiminut vuodesta 2011 RE/MAX Suomen toimitusjohtajana. KVKL:n hallituksen jäsenenä hän on ollut vuodesta 2013.

”Olen toiminut välitysalalla niin välittäjänä kuin yrittäjänäkin – moni rooli on tuttu. Välitysalan tutkinnoista on tullut suoritettua muun muassa LKV-tutkinto”, Aalto kertoo.

Hallituksen puheenjohtajana Aalto edustaa kiinteistönvälitysalan toimijoita monipuolisesti pienimmistä toimistoista suurimpiin ketjuihin ja toimii tiiviissä yhteistyössä liiton toimitusjohtajan kanssa.

”Otan tämän näköalapaikan nöyrin mielin vastaan. Yhdessä toimitusjohtajan ja muun hallituksen kanssa pyrimme tukemaan ja kehittämään välitysalaa myös tässä muuttuneessa markkinassa. Monimutkaisessa markkinassa ammattitaitoisen välittäjän apu on nyt erityisen tärkeää asiakkaille”, Aalto muistuttaa.

Muut hallituksen jäsenet vuonna 2023 ovat samat kuin edellisvuotena: Jockum Andersin, Aktia Kiinteistönvälitys; Jussi Mannerberg, Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry; Lasse Palovaara, OP Koti; Jukka Rantanen Sp-Koti ja Marina Salenius, Huoneistokeskus/Retta Group.

Henkilökohtaiset varajäsenet ovat Petri Aalto, RE/MAX; Risto Kyhälä, Kiinteistömaailma; Berit Segercrantz, Aktia Kiinteistönvälitys; Tomi Keto-Tokoi, SKVL ry; Sari Vanhala, OP Koti sekä Jussi Hurme, Sp-Koti. Marina Saleniuksen varajäseneksi vahvistettiin Olli Pohjonen Huoneistokeskukselta.

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto toimii kiinteistönvälitysalan valtakunnallisena etujärjestönä edustaen noin 90 prosenttia alan ammattilaisista Suomessa. Liitto edistää alan ammattilaisten parempaa osaamista, alan yritysten tarjoamien asiantuntijapalvelujen laadun kohottamista ja entistä turvallisempaa asuntokauppaa Suomessa.

Keskeisiä tehtäviä ovat:

  • Alan normiston, Hyvän välitystavan ohjeen laatiminen ja sen tunnettuuden edistäminen
  • Alan edunvalvonta ja yhteistyön kehittäminen viranomaisten ja päättäjien kanssa
  • Alan kattavimman datapankin, KVKL Hintaseurantapalvelun ylläpito ja kehitys
  • Alan maineen kehittäminen
  • Koulutus
  • Tutkimuksen kehittäminen

Lisätietoja

Pasi Aalto
Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton hallituksen puheenjohtaja
pasi.aalto@remax.fi, p. +358 400 322 232

Mika Laurikainen
Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton hallituksen varapuheenjohtaja
mika.laurikainen@kiinteistomaailma.fi, +358 40 560 7514