Kiinteistönvälitysalan ammattilainen, älä jää ulkopuolelle alan päätapahtumasta, Hyvän välitystavan päivästä 12.9.2023! Tapahtumapaikkana on Original Sokos Hotel Tripla hyvien liikenneyhteyksien päässä, ja juontajana toimii uutisjuontaja Jussi-Pekka Rantanen.

Tätä kaikkea tapahtuma tarjoaa:

  • Kuulet Hyvän välitystavan ja Hyvän vuokravälitystavan ohjeiden uusista päivityksistä ensimmäisten joukossa parhailta asiantuntijoilta. KVKL lakivaliokunnan edustajat kertovat muutoksista, ja osallistujien kysymyksille sekä keskustelulle on varattu reippaasti aikaa.
  • Erittäin informatiivisia esityksiä on myös mm. uudiskohteista, verkko-ja somemarkkinoinnista ja kuluttajariitalautakunnan päätöksistä.
  • Pääset tutustumaan yhteistyökumppaneidemme kattavaan tarjontaan, mukana ovat Alma Media Oyj, Schibsted Suomi, DIAS Digitaalinen Asuntokauppa, Kiinko, Rastor-instituutti, Raksystems, Kiinteistömedia, Maanmittauslaitos ja Suomen Asiakastieto.
  • Koulutusosuuden jälkeen olet tervetullut viihtymään ja verkostoitumaan cocktail-tilaisuudessamme. Nostamme silloin myös maljan KVKL:n 15. juhlavuoden kunniaksi muusikko Mikael Konttisen säestyksellä.
  • Samalla viikolla 13.–17.9. järjestetään myös Habitare-messut, jotka voit yhdistää mukavasti yhdelle reissulle, jos tulet kauempaa.

Rahanarvoinen vinkki KVKL Hintaseurantapalvelun asiakkaille: hyödynnä palvelusta löytyvä etukoodi, jolla saat 30 € alennuksen osallistumismaksusta! Koodi löytyy ylävalikosta oikealta ilmoitusosiosta.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu mukaan alan ehdottomaan ykköstapahtumaan! Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.8.