Propertan Senior Counsel, OKT Tapio Nevala on työskennellyt ansiokkaasti alan sääntelyn kehittämiseksi jo 30 vuotta ja hänet palkittiin kultaisella ansiomerkillä. Tapio Nevala palkittiin lisäksi Hyvän välitystavan palkinnolla vuotuisessa Hyvän välitystavan päivässä.

Hopeisen ansiomerkin saivat varatuomari Mauri Sirén 25 vuoden sekä laki- ja lausuntovaliokunnan nykyinen puheenjohtaja, varatuomari Marianne Palo yli 20 vuoden palveluksesta laki- ja lausuntovaliokunnassa. Asianajajaliiton edustaja, varatuomari Petri Keskitalo, Sp-Koti Oy:n hallintopäällikkö, varatuomari Erja Pulli ja Kiinteistömaailman lakiasiainpäällikkö, OTM Sanna Suni palkittiin pronssisella ansioristillä yli 10 vuoden työstään valiokunnan hyväksi.

Laki- ja lausuntovaliokunta koostuu Keskusliiton jäsenryhmittymien lakimiehistä ja kiinteistöjuridiikkaan erikoistuneista asiantuntijoista. Valiokunta antaa lausuntoja asumiseen ja asuntomarkkinoihin sekä kiinteistönvälitysalan toimintaympäristön kehittymiseen liittyvissä kysymyksissä. Valiokunta on kuluneen vuoden aikana mm. koostanut päivitetyn ohjeen rahanpesun estämisestä ja päivittänyt Hyvän välitystavan ohjeen. Työn alla on esim. vuokravälityksen mallilomakkeiden ja Hyvän vuokravälitystavan ohjeen päivitys.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Maria-Elena Ehrnrooth, 050 379 0507