Hyvän välitystavan somekuvakisa
Kuvassa Hyvän välitystavan lähettiläs 2021–2022 Hanna Daw.

Välittäjä, näin osallistut:

 1. Kerro valokuvalla tai lyhyellä videolla, mitä Hyvän välitystavan noudattaminen tarkoittaa sinun arjessasi tänään ja miten se koituu asiakkaasi parhaaksi.
 2. Lisää postaukseen kuvaa tai videota selostava teksti. Kerro, mitä kuvassa tapahtuu ja miten Hyvän välitystavan ohje auttaa sinua työssäsi.
 3. Laita postauksen loppuun kisan häshtägit suomeksi tai ruotsiksi. Nämä pitää olla mukana: #hyvävälitystapa #kvklkuvakisa2022, myös nämä kannattaa laittaa: #kiinteistönvälittäjä #kiinteistönvälitysala
 4. Tarkista vielä, ettei kuvissa tai tekstissä ole esillä asiakkaasi yksityistietoja tai kauppatietoja. Muista kysyä myös ennakolta lupa kaikilta kuvissa näkyviltä henkilöiltä.
 5. Sitten anna vaan palaa ja julkaise postaus omissa somekanavissasi, jotka on suunnattu kuluttaja-asiakkaille.

Voittajalle on luvassa 150 euron ravintolalahjakortti vapaavalintaiseen ravintolaan Suomessa. Hyvän välitystavan lähettiläistämme koostuva raati valitsee voittajan äänestämällä noin 10 esivalikoidun postauksen joukosta. Esikarsinnasta vastaa liiton hallinto. Voittajan valinnasta ilmoitamme voittajalle pe 12.8. mennessä.

Valintakriteerit:

 • Postaus tuo erottuvasti ja positiivisesti esiin Hyvän välitystavan mukaista toimintaa ja välittäjän asiantuntemusta.
 • Kuvat tai video ovat laadukkaasti toteutettu.
 • Luovuudesta saa lisäpisteitä.
 • Kaikki kerätyt kommentit ja tykkäykset ovat myös plussaa, sillä ne tuovat näkyvyyttä tärkeälle ja vaativalle asiantuntijatyöllesi.

Kannusta myös kollegoitasi osallistumaan! Parhaat postukset jaamme myös liiton somekanavilla, joten voit saada joka tapauksessa ylimääräistä näkyvyyttä, vaikket voittaisikaan : )

 • Ajankohta: 1.6.–7.8.2022
 • Kanavat: Facebook, Instagram ja Tiktok ensisijaisesti (myös LinkedIn ja Twitter, jos olet niissä aktiivinen kuluttajille viestimisen suhteen)
 • Osallistuminen: valokuvalla tai videolla sekä sitä kattavasti selittävällä postaustekstillä
 • Häshtägit: #hyvävälitystapa #kvklkuvakisa2022 #kiinteistönvälittäjä #kiinteistönvälitysala
 • På svenska: #godförmedlingssed #kvklbildtävling2022 #fastighetsmäklare #fastighetsförmedlingen

Huom! Voit tehdä niin monta postausta kuin haluat.

Kuvassa Hyvän välitystavan lähettiläs 2021–2022 Jani Åkers.