”Haikeana jätän asuntokaupan ammattilaisten palvelun, mutta en lähde kauas: vaihdan vain paikkaa kiinteistö- ja rakennusalan ketjussa. KVKL on hyvässä vireessä, sen tunnettuus on kasvanut ja rooli yhteiskunnallisessa keskustelussa vahvistunut”, Ehrnrooth toteaa.

Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry on 115-vuotias järjestö, jonka toimintaa uudistetaan tulevina vuosina.

”Perinteillä on arvonsa, ja RKL on kunniakas esimerkki suomalaisesta ammattiosaamisesta. Järjestökenttä on kuitenkin muutoksessa, ja toimintatapojen on puhuteltava aktiivi-ikäisiäkin, joiden vapaa-ajasta käydään kovaa kilpailua.”

Rakennusmestareista ja työnjohdosta on rakennusalalla krooninen pula. Uusien osaajien houkuttelu alalle ja riittävän koulutuspaikkamäärän varmistaminen ovat järjestön keskeisiä tehtäviä.

Keskusliiton hallituksen puheenjohtaja Jukka Rantanen kiittää Ehrnroothia Keskusliiton virittämisestä kisakuntoon. ”Kiitämme lämpimästi Ehrnroothia dynaamisesta ja rakentavasta yhteistyöstä ja onnittelemme RKL ry:tä valinnasta. Ehrnroothin aikana olemme saaneet vietyä nykyisen strategiamme mukaisia asioita tarmokkaasti eteenpäin.”

Lisätiedot
Toimitusjohtaja
Maria-Elena Ehrnrooth
Puh: 050 379 0507