VTM Anna Haikarainen aloitti tammikuussa viestintästrategina Kiinteistönvälitysalan Keskusliitossa. ”Työt alkoivat vauhdilla Etelärannassa ja en voisi olla innostuneempi uusista haasteista! Päätehtävinäni on edistää liiton tunnettuutta ja mainetta sekä nostaa välittäjien asiantuntemuksen merkitystä esiin eri areenoilla. Keskeisenä peruskivenä ja työkalunani on liiton hallinnoima, alan johtava asuntokaupan tilasto KVKL Hintaseurantapalvelu. Asuntokauppa on monelle elämän suurin ja kauaskantoisin ostopäätös, siksi luotettavan, ajantasaisen tiedon merkitys on siinä erityisen suuri.”

“Haikaraisella on pitkä kokemus viestinnän ja markkinoinnin monipuolisesta sisällöntuotannosta B2B- ja B2C-kohderyhmille. Hän on oiva henkilö rakentamaan ja kehittämään liiton viestintää entistä vaikuttavammaksi. Erityisesti haluamme kertoa jatkossa entistä enemmän välitysalan vaikuttavuudesta”, iloitsee toimitusjohtaja Annukka Mickelsson.

Haikarainen on työskennellyt aiemmin muun muassa asiakasvastaavana tuottajana Otavamedia OMAssa, Kynämiehessä ja viestintätoimisto MCI Pressissä. Valtiotieteen maisteriksi hän valmistui Helsingin yliopiston viestinnän laitokselta vuonna 2008, pääaineena verkkoviestintä. Tietojohtamisen opinnot jatkuvat vielä vapaa-ajalla LUT-yliopistossa kauppatieteiden maisterin tutkintoon tähdäten.

”Terveisinä jäsenillemme: ottakaa rohkeasti minuun yhteyttä, jos teille pulpahtaa ajatuksia ja ideoita liiton viestinnän ja markkinoinnin kehittämiseen. Kaikki palaute on myös erittäin tervetullutta!”

Ota yhteyttä:
Anna Haikarainen
anna.haikarainen@kiinteistonvalitysala.fi
p. 040 7171 032