Hyvän välitystavan päivää vietettiin perjantaina 1.10.2021 verkossa ympäri Suomen. Tapahtuma keräsi satoja osallistujia linjoille kuuntelemaan lukuisia asiantuntijapuheenvuoroja. Kiitämme kaikkia osallistujia, puhujia, näytteilleasettajia ja sponsoreita upeasta ja onnistuneesta tapahtumasta! 

Tilaisuuden juonsi Baba Lybeck. Päivän asiantuntijasisällöistä vastasivat muun muassa Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton laki- ja lausuntovaliokunnan varapuheenjohtaja Petri Keskitalo katsauksella Hyvän välitystavan ohjeen muutoksiin, sekä Sanna Suni ja Taru Vesterberg nostoilla eniten kysymyksiä herättävistä aiheista. Lisäksi mukana olivat mm. Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva, Lex Legaton kuluttajaoikeusjuristi Tuula Sario ja Keskuskauppakamarin Stina Wikberg. Päivän aikana tutustuttiin myös Hyvän välitystavan lähettiläisiin 2021.

Päivän koko ohjelman löydät täältä

Tapahtuman tallenne

  • Tapahtuman hintaan sisältynyt tallenne on katsottavissa kahden kuukauden ajan 31.11.2021 saakka. Tapahtumaan etukäteen ilmoittautuneet voivat katsoa tallenteen käyttämällä samaa linkkiä kuin varsinaisena tapahtumäpäivänäkin. Henkilökohtainen linkki toimitettiin ilmoittautuneen osallistujan sähköpostiin.
  • Tallenteen voi hankkia myös jälkikäteen, mikäli ei ehtinyt ilmoittautua Hyvän välitystavan päivään ennakkoon. Tallenteen hinta on 165€ ja se on ostettavissa 30.11.2021 saakka. Linkin tallenteeseen saa maksun jälkeen sähköpostiin saapuvan vahvistusviestin mukana. Tallenteen jakaminen on kielletty.