Hyvän välitystavan päivää vietetään perjantaina 1.10.2021 klo 9-15 verkossa ympäri Suomen. Verkkotapahtuma mahdollistaa turvallisen ja joustavan osallistumisen. Koronatilanteesta johtuen tapahtumaa ei ole mahdollista päästä seuraamaan paikan päällä. Tilaisuus striimataan ja osallistujat saavat tapahtuman jälkeen tallenteen käyttöön – eli tärkeiden asioiden pariin on helppoa palata uudelleen.

Tilaisuuden juontaa Baba Lybeck. Päivän asiantuntijasisällöistä vastaavat muun muassa mm. Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton laki- ja lausuntovaliokunnan varapuheenjohtaja Petri Keskitalo katsauksella Hyvän välitystavan ohjeen muutoksiin, sekä Sanna Suni ja Taru Vesterberg nostoilla eniten kysymyksiä herättävistä aiheista. Lisäksi mukana ovat mm. Isännöintiliiton toimitusjohtaja Mia Koro-Kanerva, Lex Legaton kuluttajaoikeusjuristi Tuula Sario ja Keskuskauppakamarin Stina Wikberg. Tutustut päivän aikana myös Hyvän välitystavan lähettiläisiin 2021.

Käytä hyväksesi mahdollisuus osallistua keskusteluun viestiseinän kautta. Puhujille voi päivän aikana esittää kysymyksiä viestiseinän kautta ja virittää keskustelun myös muiden osallistujien kesken.

Tutustu ohjelmaan täällä

Tapahtuman hinta on 185€/osallistuja. Hintaan sisältyy tallenne tapahtumasta. Linkki verkkolähetykseen lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen tapahtumaa. Osallistumislinkki on henkilökohtainen ja sen kaikenlainen jakaminen on kielletty!

Ilmoittaudu tapahtumaan