Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto KVKL ry on valtakunnallinen kiinteistönvälitysalan etujärjestö. Yhdistys toimii vastuullisen kiinteistönvälityksen edistäjänä ja kouluttajana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana ja edunvalvojana.

Haemme kokenutta ja sujuvakynäistä, toimialasta ja sen kehityksestä innostunutta sekä yhteiskunnallisesta keskustelusta kiinnostunutta, eri sidosryhmiä huomioivan viestinnän tekijää joukkoomme. Olet tottunut seuraamaan alasta käytävää keskustelua, suunnittelemaan ja toteuttamaan viestintästrategioita, käyttämään monipuolisesti viestinnän eri kanavia ja hallitset tavallisimmat viestinnän työkalut sekä sosiaalisen median. Rakennat strategiamme mukaista vaikuttavaa viestintää ja seuraat tuloksia tavoitteellisesti.

Kiinteistönvälitysala on vahvasti ajankohtaiseen ja ammattimaiseen tiedon välittämiseen ja huolelliseen asiakaspalveluun perustuvaa. Välittäjän keskeistä osaamista on laaja-alainen juridinen osaaminen, jota liitto tukee julkaisemalla Hyvän välitystavan ohjetta sekä järjestämällä koulutuksia. Viestinnän tueksi liitto valitsee vuosittain Hyvän välitystavan lähettiläitä kertomaan alasta ja työstään.

Tehtävänäsi on vahvistaa Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton viestintää pitkäjänteisellä, säännöllisellä ja arvoa kasvattavalla tavalla. Seuraat mediaa laajasti. Osallistut liiton tapahtumien ja koulutusten tuottamiseen ja järjestelyihin sekä niiden markkinointiin eri kanavissa.

Tiimimme on pieni, joustava, asiantunteva, paineen kestävä sekä hyvää yhteistyötä arvostava. Liiton toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa, Eteläranta 10:ssä, mutta osa työstä on mahdollista tehdä etänä. Etsimämme henkilö on selkeä ja innostava viestijä suomeksi (ruotsi ja englanti ovat eduksi), oma-aloitteinen, velho ajanhallinnassa, sekä hyvä tiimipelaaja.

Viestinnän keskeiset tehtävät:

  • Strategian mukaisen viestinnän suunnittelu ja toteutus
  • Eri sidosryhmiä huomioiva viestintä
  • Viestintätoteutukset printissä ja somessa sekä reagoiva seuranta
  • Nettisivujen hallinnointi ja kehittäminen
  • Koulutuksiin, tapahtumiin ja tapaamisiin liittyvä viestintä ja markkinointi

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto tarjoaa ainutlaatuisen näköalan asuntokauppaan, sääntelyyn, ja vaikuttamistyöhön. Viestinnän rooli on keskeinen alan tunnettuuden kehittämisessä.

Lähetä hakemuksesi, jossa kuvaat miten tehtävää hoitaisit, palkkapyyntösi sekä ansioluettelosi viimeistään 17.10.2021 annukka.mickelsson@kiinteistonvalitysala.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Annukka Mickelsson, puh 050 339 0963, torstaina 7.10. klo 9-11 tai perjantaina 8.10. klo 10-12.