Lakipykäliä digitaalisessa maailmassa kiinteistönvälitysalalla
Kuva: Shutterstock

Tehtäviin kuuluvat liiton edunvalvontaan liittyvien lausuntojen, tiedotteiden ja asiakirjojen valmistelu, suunnittelu ja koordinointi. Lakimies toimii liiton lakivaliokunnan esittelijänä ja sihteerinä. Lakimies tukee liittoa myös muissa toimitusjohtajan määrittelemissä tehtävissä järjestön tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävä soveltuu hyvin opintojen loppuvaiheessa olevalle tai vastavalmistuneelle opiskelijalle.

Työsuhteen tulisi alkaa maaliskuun 15. päivään mennessä, ja se jatkuu lokakuun 2023 loppuun. Työaika-arvio on noin 60 prosenttia. Liiton toimistolla Eteläranta 10:ssa on oma työpiste lakimiestä varten, mutta työ on suurilta osin tehtävissä myös etänä alun perehdytyksen jälkeen. Säännöllisiä työpäiviä toimistolla on tämän jälkeen sopimuksen mukaisesti.

Palkan peruste ovat toteutuneet tunnit. Tuntipalkka noudattelee Lakimiesliiton palkkasuositusta korkeakouluopiskelijoille.

Yhteydenotot ja hakemukset 6.2.2022 mennessä.

Annukka Mickelsson
Toimitusjohtaja
puh 050 339 0963
annukka.mickelsson@kiinteistonvalitysala.fi

Kiinteistönvälitysalan Keskusliitto on valtakunnallinen edunvalvontajärjestö. Tavoitteemme on edistää asiantuntevaa ja luotettavaa kiinteistönvälitystä Suomessa. Autamme kiinteistönvälitysalalla toimivia jatkuvasti kehittämään osaamistaan ja kasvattamaan arvostustaan.